Teamspirit ICT voor het MKB! Webhosting

Beveiliging

Verantwoord omgaan met persoonsgegevens valt of staat met een adequate beveiliging van uw gegevens. Slechte beveiliging kan bijvoorbeeld leiden tot een datalek, met alle gevolgen van dien.

Maar ook virussen en encryptie (gijzel) software liggen constant op de loer om uw data te beschadigen, waardoor het u veel tijd en geld gaat kosten om het weer te herstellen. Voorkomen is beter dan genezen!

Firewall

Teamspirit ICT gebruikt de nieuwste firewall met meest recente technieken om uw data zo veilig mogelijk te houden. hiernaast maken we gebruik van een tweeweg inlog systeem, hierdoor is het extern benaderen van uw data nagenoeg uitgesloten.

Anti- virus & anti- encryptie

Teamspirit implementeert Zero-day virusscanne. Deze handelt proactief in verdachte situaties, Tevens  zijn we Pand Cloud Security partner. Deze software controleert elk proces in uw netwerk op mogelijke schadelijke activiteiten en blokkeert direct daar waar nodig!

Back-up

Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan dan kunt u vertrouwen op ons dagelijkse gemonitorde backup systeem. Kortom Teamspirit doet er alles aan om u data te beschermen tegen ongewenst verlies!

Panda Security