Teamspirit ICT voor het MKB! Webhosting

Wi-Fi

Heden ten daags is een goed en stabiel WiFi netwerk zeer belangrijk, 10 jaar geleden was een WiFi niets meer dan een accespoint in een ruimte waar men draadloos op internet kon, met de opkomst van de mobile devices en diensten zoals Spotify en Netflix is WiFi een essentieel onderdeel van het dagelijkse internet gebruik geworden. Niets is vervelender dan een onbetrouwbaar of wegvallend Wi-Fi netwerk, zowel thuis, op kantoor of  in uw horeca gelegenheid WiFi moet betrouwbaar zijn!

Professioneel

Teamspirit-ict levert professionele Wi-Fi netwerken waarbij bereik, betrouwbaarheid en beheer als belangrijkste speerpunt geldt. Om deze reden zijn wij leverancier van 2 toon aangevende merken: Aruba networks en Ubiquiti.

Flexibel

Of u nu 1 of 25 accespoints heeft wij leveren en installeren deze met grote zorg. Ook kunnen we een bestaand netwerk uitbreiden. Wilt u ook een betrouwbaar WiFi systeem? Neemt u gerust contact met ons op.

Horeca

Wij hebben flink aantal horeca klanten welke gebruik maken van onze Wi-Fi systemen, voor zowel het gebruik van “openbaar netwerk” voor uw gasten als een gescheiden Wi-Fi voor eigen uw apparatuur en personeel. U kunt hierbij denken aan WiFi voor uw kassa systeem.

Wi-Fi

Wi-Fi

Aruba Networks

Wi-Fi Enterprise